Uthyrning


Säsongen 2021 är nu slut för vår del och vi har stängt uthyrningen av SUPar. Kajaker går fortfarande att hyra så länge det inte är is på vattnet!


Uthyrning av SUP och Kajak i Hälsingland. Vi utgår från Alfta i Ovanåkers kommun.

Pris för en dag för en kajak eller SUP: 500.-. Paddel och flytväst ingår i hyran.

Vill du hyra två (eller fler) kajaker/SUP:ar eller vara ute längre än ett dygn? Vi ger 20% rabatt på dygnshyran vid hyra av mer än 1 kajak/sup eller dygn. Vi ger gärna paketpris vid t.ex. veckohyra - kontakta oss!

Vi kan även ordna utkörning/upphämtning av kajaker och har tillgång till kajak-släpvagn - ring eller maila oss för att diskutera pris!

Vi lånar även ut kajak-fästen som passar till de flesta takräcken.

För att boka eller om du har övriga frågor kring uthyrningen, ring/smsa Hans på 070-564 97 27 eller maila hyr@halsingemagi.se.

Vi säljer även presentkort för SUP- och kajakhyra. En perfekt födelsedagspresent eller varför inte en gå-bort-present?

Hur går det till?
Du hämtar och lämnar din (rengjorda) bräda eller kajak på Lomtjärnsvägen 21 i Alfta (eller enligt överenskommelse) och betalar vid upphämtning med Swish, kort eller Klarna. Kvittot skickas via SMS till din mobiltelefon eller mail till din mailadress.

Du får gärna en genomgång av någon av oss vid utlämningen för att få lite tips och tricks vad gäller både SUP och kajak - har du inte paddlat förut så är det värdefulla tips vi delar med oss av.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - @halsingemagi.upplevelser

Titta gärna på våra fina paddlingstips här, vi rekommenderar helt klart #2 om ni inte har paddlat förut. Det finns brygga på plats för enkel iläggning och det är oftast väldigt lugnt vatten.

 

Våra kajaker
Våra SUPar

 

 

Hyresvillkor

 

Uthyrningen av kajaker och SUPar görs av HellsingeControl AB,
organisationsnummer 556861-7459, under varumärket Hälsingemagi.